El nostre Enfocament

No tenim un estil definit. Cadascun dels nostres clients és únic, com els projectes que realitzem per a ells

En dues frases

El nostre punt fort és oferir solucions senzilles a projectes complexos. Ens agraden els reptes i fer les coses cada cop una mica millor.


  1. Escoltem

    El nostre primer pas és assegurar-nos que tot el que planifiquem és conseqüent amb els objectius i necessitats que ens has explicat. No iniciem el procés creatiu fins que no entenem completament el projecte, el context i el repte que planteja. Per això no et farem arribar un full de pressupost, sinó un estudi previ en què t'explicarem com el veiem nosaltres, acompanyat d'una valoració econòmica. Creiem que un resultat excepcional sol arriba a través de la col·laboració, una bona anàlisi i una profunda planificació.

  2. Dissenyem

    El disseny no és només és qüestió d'estil. L'estil és subjectiu, però només el bon disseny soluciona problemes. En Fluido Digital donem molta importància a l'experiència d'usuari i al disseny d'interfícies gràfiques per oferir la millor solució web o mòbil. Tota la resta és omplir una pantalla de coloraines.

  3. Programem

    Continguts, disseny i programació són inseparables. La tecnologia és només una eina per fer accessible fàcilment allò que és el més important. Els nostres projectes ofereixen gran disseny i una solució tècnica en la qual preval la senzillesa. Un projecte només ha de ser complex en el seu interior.


Ens impliquem

Això no és una frase feta. Ens importen els nostres projectes. Creiem en desenvolupar coses que mereixen la pena i els dediquem el temps i l'atenció al detall que requereixen.

Darrera de cada projecte hi ha una història i ens agrada participar-hi a través del nostre treball. Ens apassiona aportar visió i creativitat per difondre el seu missatge a través del web. Perquè el nostre treball no tracta únicament de transmetre informació, sinó de fer arribar el missatge.

No som únicament programadors: ens agrada implicar-nos al 100% en allò en el que creiem.

Com a equip, tenim un bagatge atípic per a un estudi digital. Comptem amb enginyers informàtics amb titulats en desenvolupament web i aplicacions en el nostre equip, però també disposem de doctors en filosofia, llicenciats en filologia, història o comunicació i experts en lingüística computacional.

Un projecte digital posseeix moltes facetes i necessita d'un equip multidisciplinari molt integrat.

No renunciem als reptes

Els nostres clients són tan diversos com el treball que realitzem, i inclouen institucions púbiques i empreses privades de totes les mides. El nostre treball és crear els mitjans perquè compleixin els seus objectius de manera més eficient. A vegades això vol dir treure'ls de la seva zona de confort (o de la nostra).

.