Feina

Gràcies

Missatge enviat. T'hem enviat una còpia a la teva adreça de correu.

Tancar

Envia'ns el teu currículum. Omple el formulari i deixa'ns saber en quin lloc et veus. Quan s'obri un procés de selecció, ja estaràs a la nostra base de dades.

Quins avantatges té treballar a Fluido Digital? Creixement professional, gent interessant, bon cafè ... Busquem gent creativa que no tingui por d'anar més enllà. T'oferim una atmosfera de treball en equip i et convidem a donar el millor de tu. Perquè ens agrada el que fem.

Informació general

ERROR_FILE
ERROR_NOM
ERROR_PHONE
ERROR_COMPANY

Deixa'ns conèixer-te una mica més

ERROR_MSG

Informació addicional

ERROR_MSG

Els candidats han de tenir autorització per treballar a Espanya. Fluido Digital no patrocina a individus per a l'obtenció de visats de treball.

Fluido Digital és una empresa que ofereix igualtat d'oportunitats i no discrimina cap sol·licitant per motius de raça, color, sexe, edat, nacionalitat, religió, orientació sexual, identitat de gènere o discapacitat.

Valorem la teva privadesa

Ens prenem seriosament la teva privadesa i només utilitzarem la informació personal per administrar la teva sol·licitud. D'acord amb el Reglament general de protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (27/04/2016) sobre la protecció de les persones privades pel que fa al tractament de dades personals i sobre el lliure moviment d'aquestes dades), pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades per correu electrònic ([email protected]) o per correu postal (Fluido Digital, Gran Via de les Corts Catalanes 552. 08011 Barcelona).