Logo salle

La Salle Gràcia

Augmentant el nombre d'alumnes

Un projecte educatiu que va a més

El client

La Salle és una institució educativa amb més de 300 anys d'història i presència en més de 80 països dels cinc continents. Compta amb més de 1.000 escoles, centres educatius i projectes pedagògics i la implicació de més de 70.000 educadors i col·laboradors. A Catalunya en te 25 centres educatius i dona feina a més de 1.500 docents.

Treballem amb La Salle Gràcia des de la publicació de la seva pàgina web el 2016 en l'ampliació i manteniment del web.

Els nostres serveis

  • Arquitectura tècnica
  • Disseny gràfic (UI)
  • Usabilitat (UX)
  • Desenvolupament web
  • Programació
  • Beta-testing
Veure lloc

La Salle en xifres

300 Anys de tradició educativa
80 Països
25 Centres a Catalunya
75 Universitats
985 Centres al món
1014174 Alumnes
Screen capture

Una escola vinculada al barri

Amb forts llaços amb el seu entorn, La Salle Gràcia és una cas atípic en el conjunt de La Salle.

És una escola concertada en un barri de Barcelona on l'oferta d'educació pública i gratuïta és àmplia i majoritària. És, a més, una escola religiosa en un barri on les famílies valoren més una educació no confessional.

D'altra banda i fins al 2010, l'escola només impartia ensenyament secundari i cicles formatius, de manera que atraure noves famílies per crear les línies d'ensenyament infantil i primària es va convertir en la prioritat del centre.


Som una escola oberta, inclusiva i oferim aprenentatge personalitzat en grups reduïts.


Agenda/Noticias

La millor opció

El web de La Salle Gràcia és l'element central una estratègia de comunicació que presenta una escola ben establerta, propera a les famílies, àgil i activa i amb forts llaços amb el seu entorn. Una trajectòria de més de 125 anys a Gràcia atorga confiança i seguretat.

Captació. La captació de famílies s'inicia directament al web, on s'ofereix informació completa, detallada i visualment atractiva de cadascuna de les etapes educatives. La informació es complementa amb el valor diferencial dels projectes d'innovació educativa propis de La Salle (ULISSES, FAIG, HARA) i amb els projectes educatius propis del centre (música, robòtica, assignatures en anglès). Quan una família sol·licita una reunió amb el centre, ja té prèviament gairebé tota la informació bàsica per a prendre una decisió, el que facilita l'augment de matriculacions.

Fidelització. El web és a més una eina de fidelització de les famílies que han triat La Salle Gràcia. Activitats, notícies o l'agenda del mes estan sempre actualitzades i són fàcilment accessibles. El web, d'aquesta manera, s'ha convertit en el mitjà de comunicació principal sobre les activitats dels alumnes i en un aparador privilegiat del dinamisme de l'escola. La Salle Gràcia és una escola activa i en constant moviment a través de múltiples propostes i esdeveniments.


Chart

Augment de matriculacions

Amb un trànsit que ronda els 100.000 usuaris anuals, el web ha contribuït significativament a l'augment de matriculacions des de la seva publicació en el curs 2016-2017.

Partint d'una situació en què les classes d'educació infantil es trobaven amb un 50% -70% de places ocupades, s'ha arribat a una ocupació total en el curs 2018-2019 i fins i tot a la creació de llistes d'espera. Educació primària està completa i s'ha duplicat la línia d'educació secundària.


"Potenciar els valors i la cultura de La Salle com a institució educativa. No només com a escola establerta i vinculada al barri de Gràcia, sinó com a centre educatiu de primer nivell a Barcelona " .

El nostre objectiu.
Screen Capture CGFS

Mirant endavant

Resultats

El que en principi sembla una simple web escolar es va convertir en un projecte complex amb múltiples reptes que superar durant les etapes de planificació i desenvolupament. Estem encantats d'haver complert els objectius previs i que els resultats hagin superat les expectatives generades.

En Fluido Digital estem entusiasmats de continuar sent part de la família ampliada de La Salle Gràcia i d'ajudar a definir la comunicació d'una marca amb la potència de La Salle.