Logo discographic

Discographic for Discogs

Fàcil de fer servir. Fàcil d'estimar. En qualsevol lloc

Una nova forma d'entendre el col·leccionisme musical

El client

Discogs (abreujament de «discografies») és la base de dades de referència a Internet sobre música gravada i editada en format físic (vinil, CD, cassets, DVD, etc.). La seva missió és recopilar tota la informació sobre discs comercials, promocionals i discos no oficials (també anomenats bootlegs) publicats a nivell mundial. Discogs és una de les bases de dades online sobre música i és la més gran en registres d'edicions de música en format físic en l'actualitat.

Hem treballat en Discographic for Discogs des de 2015 fins al 2017, incrementant progressivament les funcionalitats de l'aplicació i fent-la més útil i ràpida. L'objectiu d'aquest projecte va ser simple: fer l'accés a la base de dades Discogs en alguna cosa simple.

Els nostres serveis

  • Consultoria digital
  • Arquitectura tècnica
  • Disseny gràfic (UI)
  • Usabilitat (UX)
  • Desenvolupament web
  • Programació
  • Documentació
  • Desenvolupament de continguts
  • Beta-testing
Obrir app

En Fluido Digital creiem que, si es fa bé, la tecnologia simplifica les coses. Ha de fer la vida més fàcil a qui la utilitza.

Però el simple pot ser complicat. Per això estem aquí.
Logo Discogs

En xifres


10875097 referències discogràfiques
5392417 artistes
1191208 segells discogràfics
6538989 usuaris registrats

"Óscar Adán i el seu equip saben de primera mà com ha de ser una app Discogs amb totes les seves funcionalitats perquè són col·leccionistes de discos. Amb l'objecte d'oferir aquesta rica experiència que desitgem i reconeixem quan la veiem, Discographic incorpora tots els aspectes disponibles a la web de Discogs - amb suport offline".

Matt Gluskin, Editor, WaxTimes.

Gestiona la teva col·lecció

Cerca a la base de dades Discogs i administra la teva col·lecció en una sola aplicació.

Gestiona la teva col·lecció i la teva llista de desitjos: afegeix o elimina discos , afegeix notes, administra les carpetes de la teva col·lecció, valora els discos... el teu col·lecció i la teva llista de desitjos sempre estan sincronitzades entre el dispositiu i el servidor Discogs a través del teu compte d'usuari.


Fer fàcil l'experiència

Cerca entre milions de registres en només un toc.

Cerca discos, artistes o segells discogràfics i consulta totes les dades emmagatzemades a la base de dades Discogs . Troba la referència que busques en segons. Tota la informació es presenta en una manera de fàcil consulta.

Coneix el valor aproximat de la teva col·lecció

L'app t'ofereix actualitzat al dia una forquilla amb els valors màxim, mitjà i mínim de la teva col·lecció de discos. Aquesta és una eina útil en cas de voler assegurar la teva col·lecció de discos.

Disponibilitat i l'històric de preus

Discogs s'ha convertit en una referència per establir el preu dels discos de segona mà. L'app també ofereix accés al mercat de música Discogs i permet comparar preus i disponibilitats de les referències... Sense sortir de l'app.

Scrobbling incorporat

Amb la utilitat del scrobbling o "escombrat" s'envia el nom de la cançó o l'àlbum i l'artista a un perfil musical que l'usuari té en el núvol.

D'aquesta manera, es poden formar estadístiques, obtenir recomanacions de música semblant i comparar gustos musicals amb altres persones a la xarxa. Fins i tot podem obtenir alertes de concerts properes a grups que escoltem habitualment.

Scrobbling

"La meva primera impressió és que aquesta és una app guanyadora. M'agrada la possibilitat de poder canviar el color de la interfície i esborrar la memòria cau en la secció de configuració. Un munt d'apps podrien aprendre d'aquests detalls " .

Un usuari de Discogs
Logo Discographic

A la premsa

Discographic – A New Discogs App. Wax Times, Matt Gluskin, 27 d'abril de 2015.

This fully featured app lets you manage your collection and wantlists seamlessly from the crates to your device. Wether it’s adding a disc to an existing collection, starting a new discography or checking out album details in-store, Discographic does it all.

Discographic is the slickest Discogs app yet. Fact Magazine, 1 de juliol de 2015 .

[Discographic] it’s certainly [...] aesthetically pleasing – the interface features customisable colour schemes, and features sleeve art quite prominently. There’s also a full-screen image viewer allowing you to examine sleeve art in more detail.

Discographic für iOS: Musiksammlung bei Discogs verwalten und erweitern. AppSpezis, Tim Morrison. 25 de maig de 2015.

Wichtig ist aber, dass Discographic wirklich gut funktioniert, es mangelt der App eigentlich an nichts. Ihr könnt eure bestehende Sammlung einsehen und verwalten, neue Käufe hinzufügen oder direkt dort tätigen. Alles läuft stabil, ist absolut intuitiv nutzbar [...] und bietet so endlich eine rundum genießbare Lösung für Discogs auf dem iPhone.

Discographic: The iOS Discogs App You’ve Been Looking For. FSM, 12 de juny de 2015.

Searching for a record couldn’t be easier. You can search by Release, Master, Artist or Label. Obviously you can also search by the catalog number, barcode or matrix. There’s even a barcode scanner built right in.


Utilitza l'escàner de codis de barres per localitzar qualsevol disc a la base de dades en qualsevol lloc.

"Estem compromesos a proveir una app de qualitat per als amants dels vinils feta per amants dels vinils".

Fluido Digital.

La potència de Discogs a la butxaca

Resultats

Per fer fàcil l'ús de l'anomenada "base de dades de música en format físic més gran del món", hem consolidat l'experiència en una app amb tres seccions principals (Col·lecció, Llista de desitjos i Recerca) fàcilment accessibles des de qualsevol lloc. Poder catalogar de manera clara i precisa la teva col·lecció amb utilitats que fan l'experiència més àgil i senzilla és el principal mèrit de la nostra app.

El nostre treball ha contribuït a fer significativament més senzilla l'experiència d'ús de la base de dades Discogs i ampliar el públic del seu servei. Discographic et dóna tot el poder de la major base de dades de música i el posa a l'abast de la mà.